Bocetos fallas año 2006 y Explicación de monumentos infantil y grande

Falla Infantil 2006

Falla Infantil 2006  

Falla Infantil

Lema: El bosc encantat

Artista:

Els habitants del castell I del bosc del costa testan d´alló més contents perque han aconseguit que el drac que els atemoria se´n vaja del poble. El que no saben és que el drac solamente volia jugar amb ells, peró com és gran els seus moviemtns són tan bruscos que pareix que vulga renyir en vegada de jugar. En el castell també habita un fantasma que no té molt d´exit en aixó d´esglaiar als visitants, i vol ensenyar al seu fill, el que passa és que al fantasmeta li agrada més divertir-se passant entre els murs sense obrir les portes, jugar amb els pardalets I també fent rabiar al “rat penat” que está volante al costat de la torre, que és molt “ruc”, i s´enfada moltissim amb ell perqué no el deixa descansar.

Com us deia abans, ara tots están de festa I han organitzat balls per a celebrar que ja no está el drac entre ells, més d´un follet aprofita l´avinentessa per a demanar un ball i de passada, posant molt de valor, declarar-li l´amor a la xiqueta.

Degut a que el bosc és tan gran, hi ha qui encara no s´ha enterat de la noticia i per aixó seguixen amb la seua vida normal, com per exemple el pastor d´anecs que com cada dia, faça fred o calor, els ha portat a prendre el bany a l´estanc, al costat d´ell la eua núvia l´espera per a anar-se´n a passejar.

Prop d´ella está la granota, que en realitat es un princep esperant que alguna xiqueta el bese i Puga llevar-li l´encanteri que una bruixa que fa molts anys habitava en el soterrani del castell li va fer.

El drac, i tota la gent que habita el castell i el bosc se´n va a dormir perqué ha segut un dia molt llarg, si voleu vore´ls el millor que podeu fer es vindre a la nostra falla i els coneixereu, de segur que vos fareu molt bons amics.Monumento y Explicación

Formulario de contacto

Puede ponerse en contacto con nosotros rellenando el siguiente formulario


 Acepto la Protección de datos

* Obligatorio


Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.

Acepto Rechazo Política de cookies