Bocetos fallas año 2004 y Explicación de monumentos infantil y grande

Falla Grande 2004

Falla Grande

Falla Grande 2004  

Falla Grande

Lema: Fent Falla

Artista: García Ibañez

REMAT

Sobre unes pedres i núvols, tenim les Taules de la Llei situades en el centre, també un tipic caixò de Fuster replet de ferramentes: martells, Olaus, serracs, etc.

.. A l´altres costat hi ha una enorme pissarra on posa el cost d´una falla. També està l´artista faller, amb la seua paleta i pinzell, pensant i imaginant que, pel seu bon fer, el jurat li otorgarà un bon premi.

… seguramente el primer…!!!

ESCENA PRIMERA

Al costat d´un caixó de Fuster, l´aprenent, esquadra en mà, intenta dir a l´artista que ja estan prop les falles, que hi ha que ficar-se en marxa, treballar sense descans eixa idea, que com toca, a tots enamorarà.

Pero molta cosa queda encara: acabar de modelar, pintar, montar, i com sempre demanar que el vent que fa pel març, no massa fort enguany vinga i deixe la falla en peu!!!.

ESCENA SEGONA:

Veiem un faller molt cansat per rant d´acte i conya, i a un altre que està tractant d´animar-lo ensenyant-li la pissarra amb tot el que falta.

Quasi com aquell que diu, acaben de plantar la falla, encara queda el sopar, ballar, anar a la despertà, la xocolatà, desfilar ben plantat, fer la torrà del dinar… a l´ofrena demà, i m´havia oblidat.

…¡¡¡Hem de replegar els premis…!!! ¡Segur que son un cabàs!!!..., i també despres…

Calla ja tu i descansa, que si no t´ho prens en calma, acabaras carabassa…!!!

ESCENA TERCERA

“La gran sardinaza”: El fallers volen atraure a tot el barri i veinar, y animar-los perquè participen de pie en la gran festa fallera, una festa sense igual!!

No saben com explicar-ho, ni que inventar per això, pero a la gent de hui en dia, certament li costa entrar.

El treball no anima massa, pero es cert i veritatm que sent faller es disfruta amb gran, gran intensitat!!.

ESCENA QUARTA

Nostres artistes fallers tenen tan d´enginy i gràcia, que ademés d´haver creat tots els anys falles i falles, son capaços de montar parathes supergenials per que les il.lusions perduren cada dia d´any en any.

Un montage d´este tipus es el Parc que a Nostra terra fa vindre a propis i estranys.

Terra Mitica es el nom, que entre alguns li ficaren i es amb sinceritat lloc d´alegria i magia.

Forma també part de la falla, de Nostra Falla es cert, puix amb ell i en ella dies molt grans hem pasta, i com a mostrar per sempre esta relació genial, uns ninotets alli estan per que tothom conega la Falla que hem format!!.Monumento y Explicación

Formulario de contacto

Puede ponerse en contacto con nosotros rellenando el siguiente formulario
Observaciones:
Protección de datos: *
 Acepto la Protección de datos

* Obligatorio


Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.
Puede cambiar la configuración u obtener más información 'aquí'. estoy de acuerdo