Monumento_y_Explicacion 2009 Historico_ejercicios 2009

Falla Infantil 2009

Falla Infantil 2009  

Falla Infantil

Lema: L´illa del tresor

Artista: Loren Fandos

Tot va començar quan el pirata Patapalo, en un del seus abordatges als vaixells de la ruta de les Indies, va trobar entre els bens aprestos, un espill amb un marc un poc estrany. El va desmontar im amagat en el seu interior, van trobar un mapa de la illa de les Calaveres, una illa amb la costa d´una bellesa impresionant, però inaccesible, per les fortíssimes corrents i el fons rocós.  El seu company de malifetes parxedull va recordar una cançó pirata que contava la historia del corsari Negranit, este despres de cada saqueig, endemava el botí en la perillosa costa de les  Calaveres. El que ell mai va imaginar és que un bon dia, o més ben dit, un mal dia, una tempesta descomunal acabaria enfonsant el seu vaixell, i la seua fortuna quedaria esterrada per sempre més. La cançó també explica que, el corsari va dibuixar un mapa indican ton estava enterrat els seu Trevor, i que presumia de tenir-lo tan ben amagat, que l´exposava cada dia a la vista de tots, i ningú era capaç de vore´l.

 

Segibs parxedull, aquell espill podria haver format part de les restes recuperades del naufragio, i ser el mapa del Tresor de Negranit.

Patapalo no s´ho va pensar dues vegades  i li va propsar anar a buscar el Trevor.

 

Durant la travesia van haver de superar mil i una adversitat, des de tempestes fortíssimes a l´atac de taurons i balenes. Però tot ho van oblidar en el momento en que van posar els peus en Calaveres i, seguint les indicacions del mapa , van trobar el Trevor de Negranit.

 

Després de descansar en la illa unes dies per a recuperar forces, van tornar a la civilització, ara eren rics i podrien el que els dos sempre havien desitjat, gaudir de la vida.Monumento y Explicación

Formulario de contacto

Puede ponerse en contacto con nosotros rellenando el siguiente formulario


 Acepto la Protección de datos

* Obligatorio


Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.

Acepto Rechazo Política de cookies