Monumento_y_Explicacion 2008 Historico_ejercicios 2008

Falla Infantil 2008

Falla Infantil 2008  

Falla Infantil

Lema: Un dia en la granja

Artista: Loren Fandos

La majoria dels xiquets i xiquetes d´hui en dia no saben que és una granja. Per aixó molsts col.legis fan excursions al que s´anomena “granja-escola” i allí els expliquen d´on venen moltes coses que ens mengen i com h´ha de cuidar als animals.

Els postres amics están d´excursió i hui descubriran, que els ous no estan envasats, perque si, sinó que els pon una gallina, i que el gall les desperta tots els matins, amb un potente crit, el de la granja està un Piquet afònic i durant uns dies li han prohibit que cante.

En la granja hi ha molts animalets, coneixeran a la cigonya, a l´esquirol, també els anecs i voran la vaca com pastura plàcidament. Els explicaran que la llet de les vaques no va en “tetra brick” perquè algú la fa en una fabrica, sino perquè tots els dies és munyen les vaques i en camions preparats s´emporten la llet, que després de fer-li uns tractaments s´envasa en els envasos que nosaltres veien als súper mercats, els pregunta als postres amics qui vol munyir la vaca, però ningú és fa l´ánim, perquè li tenen un poc de por.

Dalt de l´autobús, en el camí de tornada, la mestra els ha dit que han de fer una redacció del tot el que han vist i han de portar-la a classe demà per a comentar-la.Monumento y Explicación

Formulario de contacto

Puede ponerse en contacto con nosotros rellenando el siguiente formulario


 Acepto la Protección de datos

* Obligatorio


Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.

Acepto Rechazo Política de cookies