Monumento_y_Explicacion 2007 Historico_ejercicios 2007

Falla Infantil 2007

Falla Infantil 2007  

Falla Infantil

Lema: Animals silvestres Animals domestics

 

Artista: Loren Fandos

Els lleonets viuen lliures en la selva,  l´un vigilant des de dalt del penyal, acompanyat d´un mico amic, l´altre lleonet, que és mes malfeiner està gitat pegant una becadeta, perquè el sol per la vesprada li dona molta “modorra”, diu, encara que els seus amics dicen que té molta cara, perquè el no vol és fer cap feina que li demanen.

No tenen la mateixa llibertat els habitants de la granja, el pollastre igual que el lleonet està vigilant i desperta a tots amb el seu cant matiner, de seguida la grangera passa a recollir els ous que han  posat les gallinas. L´un que té la missio e vigilar és el gos, però mai està atent ni fent la seua eina, sempre està discret, la rabosa aprofita la seua distracción per a furtar pollets. El granger, com tots els dies, esta donant de menjar a la vaca i a la cabra, perquè sap que si estan ben cuidades li donaran llet i podrà fer formatge de la millor qualitat.Monumento y Explicación

Formulario de contacto

Puede ponerse en contacto con nosotros rellenando el siguiente formulario


 Acepto la Protección de datos

* Obligatorio


Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.

Acepto Rechazo Política de cookies