Monumento_y_Explicacion 2004 Historico_ejercicios 2004

Falla Infantil 2004

 

 Falla Infantil

Lema: Un dels majors somnis: La Música

 

 

 

 

Artista: García Ibañez

REMAT

Sobre una enorme escala de marbre, apareix una gran musa de la música rodejada preciosos pardalets, d´ella ix un gran arlequín que somriu amb el seu violó. A l´altre costat, apareix un xiquet que amb unes titelles fa rabiar a un feroç llop que ix d´una gran carpa.

En un altre angle apareix un violí manipulat per uns enanets.

ESCENA PRIMERA

Observem com pare i fills, que en una escapada rara, que més i més devien fer, s´han quedat sense paraules devant d´aquell teatret.

Atrapats queden al vore i, com no, també escoltar, aquelles màgiques obres que eixos, xicotets ninots, sempre amb fons dolç de música, conten contes y cançons.

No podem al aixó vore, deixar de sentir molt dins, que en el bell món del somnis estan molt agust vivint.

ESCENA SEGONA

En la notra terra es somnia quasi de dia i de nit. Moltes coses es somien si, clar que si, pero en moltes, moltes cases hi ha un xiquet o un fadrí, que en ser membre dúna banda somia totes les nits.!!! Per fortuna i amb treball, eixe somni real es torna en moltíssimes ocasions.

ESCENA TERCERA

Com als personatges que ací apareixen, ens entusiasma la música. Es fácil vibrar amb ells i sentir-nos també amb ells transportats a eixa inolvidable Fantasia que fa de dibuix i música font de somnis de generació en generación.

ESCENA QUARTA

També altres contes ens fan somiar amb la seua música. Personatges ací tenima que amb la seua flauta, veu o trotar aconseguixen música sense parar.

Quasi tot el món recorda a eixe Pere y el llop, o a eixe home que amb flauta es seguit per tot arrreu per rates, xiquets i homes… Moltes obres de grans mestres al teatre s´han portat fent que la gent somie, somie de veritat.Monumento y Explicación

Formulario de contacto

Puede ponerse en contacto con nosotros rellenando el siguiente formulario


 Acepto la Protección de datos

* Obligatorio


Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.

Acepto Rechazo Política de cookies