2003

Falla Infantil 2003

Falla Infantil 2003  

Falla Infantil

Lema: El temps va passant

Artista: Miguel Angel Martínez

La falla en conjunt, fa una enyorança a moltes coses d´ahir que per desgracia han desaparegut i que posiblemente mai tornaràm a ser lo  que eren. La falla, encara que infantil, dona una visió crítica d´alguns abanicos tant tecnologics, pero sobretot en la manera de pensar que estan fent per a molts un mon millor, pero que per a uns pocs encara somiadors i tradicionals acabaràn en ell.

¿On anirem a parar? Tant vol l´home hui inventar que un dia les maquines dominaran la terra. Primer va ser la llum electrica, radio, despres el telefon, la tele, totes coses beneficioes. I ara, com ha no saben que fer  de nou, volen trobar la manera de no fer res inventant robots que façen tota la feina en lloc dels humans. ¿Conseguiran algún dia fer donar a llum als homens?

Gran invent eixe del ordenador. Abans les persones eren mes inteligents, sabien pensar i fer les coses. Ara, ja no saben fer res sense ells. Tot se troba mecanizat, desapareixent aixi lo tradicional. Sols importa ja la producción sense veure la cualitat ni l´artesanis.

Tot esta cambiant. Hui no se sap apreciar el bon art. A qualsevol cosa li donen la fama. La música, el teatre, el bons artistes se van degradant rapidamente sense que ningu li pose remei.

¿On estan aquelles xiquetes delicades, sencillez, afectives, que pareixen xiquetes i no xiquets, vestides en vestits i no pantalons, en sabates de charol i corregetes, en lleotarts i calces i no en sabates deportives i que portaven llaçets i coses infantils?. ¿On estan aquells xiquets sense maldat con dret a jugar, a somiar, a riere i no obligats a estudiar continuamente esclaus dels llibres per al final no conseguir res del seus somis?.

Les coses bones estan desapareguent. Valors com l´amistat, la fidelitat, la sencillea, l´honradea… ja prácticamente ni existixen. Hui val mes la falsetat, el fer cadascu lo que li done la gana, el egoisme, l´arrogancia, l´enveja, el viure aplastant a atres, els vicis, el fer lo que facen tots imitant-los com micos,… el donar gust al cos.

¿On estan aquelles marimonis que sentien amor de veritat. Aquelles persones que donarien tot, que l ábandonarien tot per la parella. Aquelles que la posarien per damunt de tot, fent lo possible per estar el major temps en ella. Aquelles en les que els sentiments se sobreposaven al placers? La gent vol mes lo material, la conveniencia. Eixe amor vertader es molt difícil de trobar hui en dia, pero per sort encara existixMonumento y Explicación

Formulario de contacto

Puede ponerse en contacto con nosotros rellenando el siguiente formulario


 Acepto la Protección de datos

* Obligatorio


Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.

Acepto Rechazo Política de cookies