Monumento_y_Explicacion 2004 Historico_ejercicios 2004

Falla Grande 2004

Falla Grande

Falla Grande 2004  

Falla Grande

Lema: Fent Falla

Artista: García Ibañez

REMAT

Sobre unes pedres i núvols, tenim les Taules de la Llei situades en el centre, també un tipic caixò de Fuster replet de ferramentes: martells, Olaus, serracs, etc.

.. A l´altres costat hi ha una enorme pissarra on posa el cost d´una falla. També està l´artista faller, amb la seua paleta i pinzell, pensant i imaginant que, pel seu bon fer, el jurat li otorgarà un bon premi.

… seguramente el primer…!!!

ESCENA PRIMERA

Al costat d´un caixó de Fuster, l´aprenent, esquadra en mà, intenta dir a l´artista que ja estan prop les falles, que hi ha que ficar-se en marxa, treballar sense descans eixa idea, que com toca, a tots enamorarà.

Pero molta cosa queda encara: acabar de modelar, pintar, montar, i com sempre demanar que el vent que fa pel març, no massa fort enguany vinga i deixe la falla en peu!!!.

ESCENA SEGONA:

Veiem un faller molt cansat per rant d´acte i conya, i a un altre que està tractant d´animar-lo ensenyant-li la pissarra amb tot el que falta.

Quasi com aquell que diu, acaben de plantar la falla, encara queda el sopar, ballar, anar a la despertà, la xocolatà, desfilar ben plantat, fer la torrà del dinar… a l´ofrena demà, i m´havia oblidat.

…¡¡¡Hem de replegar els premis…!!! ¡Segur que son un cabàs!!!..., i també despres…

Calla ja tu i descansa, que si no t´ho prens en calma, acabaras carabassa…!!!

ESCENA TERCERA

“La gran sardinaza”: El fallers volen atraure a tot el barri i veinar, y animar-los perquè participen de pie en la gran festa fallera, una festa sense igual!!

No saben com explicar-ho, ni que inventar per això, pero a la gent de hui en dia, certament li costa entrar.

El treball no anima massa, pero es cert i veritatm que sent faller es disfruta amb gran, gran intensitat!!.

ESCENA QUARTA

Nostres artistes fallers tenen tan d´enginy i gràcia, que ademés d´haver creat tots els anys falles i falles, son capaços de montar parathes supergenials per que les il.lusions perduren cada dia d´any en any.

Un montage d´este tipus es el Parc que a Nostra terra fa vindre a propis i estranys.

Terra Mitica es el nom, que entre alguns li ficaren i es amb sinceritat lloc d´alegria i magia.

Forma també part de la falla, de Nostra Falla es cert, puix amb ell i en ella dies molt grans hem pasta, i com a mostrar per sempre esta relació genial, uns ninotets alli estan per que tothom conega la Falla que hem format!!.Monumento y Explicación

Formulario de contacto

Puede ponerse en contacto con nosotros rellenando el siguiente formulario


 Acepto la Protección de datos

* Obligatorio


Utilizamos cookies para asegurar que damos la mejor experiencia al usuario en nuestro sitio web. Si continúa utilizando este sitio asumiremos que está de acuerdo.

Acepto Rechazo Política de cookies